Kookworkshops

Een uitdagende kookworkshop

verzorgd door The Native Chef

De kookworkshop van The Native Chef is meer dan alleen wortels hakken en aardappelen schillen. Samen koken kan ook meer dan alleen gezellig zijn. Geniet van goede gesprekken en bereid gezamenlijk een maaltijd met meerdere personen. Tijdens deze kookworkshop leer je direct op een uniek wijze koken.

"smaak is meer dan alleen een beleving"

Kuil Koken

Daar sta je dan met een schop in je handen. Wat je daar mee moet? Dat leggen we graag uit tijdens de workshops, kuil koken. Ook wel bekend als de grond oven. Hoe je met een gat in de grond uiteindelijk een oven maakt is een techniek dat in de middeleeuwen al fanatiek is gebruikt.

Ontdek tijdens deze workshop een nieuwe manier van koken en leer de techniek. Wie weet komt het ooit van pas, toch weten wij 1 ding zeker! Deze ervaring vergeet je nooit meer.

Deelname is mogelijk vanaf 8 personen vanaf € 64,95 p.p.

Grillen

De kunst van grillen is dat je uiteindelijk elk gerecht op de grill makkelijk en simpel kan bereiden.  Een volwaardige maaltijd en heerlijke geuren verrijken je maaltijd. Tijdens de workshops grillen leer je experimenteren met de meest verrassende ingredienten en serveer je aan het eind van de workshop  een heerlijke maaltijd.

Deelname is mogelijk vanaf 8 personen, vanaf € 54,95 p.p

Wild bewerken

De natuur geeft ons voldoende voedsel om mens en dier te voeden. Tijdens deze workshop leer je om te gaan met het bewerken van wild. Welk deel van het dier is eetbaar en hoe je deze kan vinden. Hoe je wild moet bewerken om het juiste stukje vlees te krijgen en hoe je deze uiteindelijk kan bereiden. Een leerzame workshop wat een gesprek aan tafel waard is.

Deelname is mogelijk vanaf 8 personen vanaf € 94,95 p.p.

Cowboy Cooking

Verplaats je in de kookkunsten van een echte Texas Ranger met een Dutch Oven.

Een kooktechniek dat jaren geleden werd toegepast door de cowboys, leert je hoe je een stoer een voedzaam gerecht kan bereiden. Kom erachter hoe de cooking skills van een cowboy is en geniet van een beleving die je met je collega’s, familie of vrienden beleeft.

Deelname is mogelijk vanaf 8 personen vanaf € 49,95 p.p.

De locatie

Onze locatie staat aan de rand van een bosrijke omgeving en beschikt over gratis parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening. Aan de achterzijde van het boshut hebben we een ruime plek voor een gezellig kampvuur.

Hoe het werkt!

Onze kookworkshops zijn toegankelijk ingericht  voor jong en oud. Het is voor The Native Chef zelfs mogelijk om op een eigen gekozen locatie * te komen. Zie je het al voor je? De hele middag met vrienden en familie in je eigen achtertuin een geheel verzorgde kookworkshop. We bieden ook de mogelijkheid om van onze locatie gebruik te maken. Geheel uniek aan de rand van het bos in Spankeren staat; ” de boshut.” 

Op verzoek kan een kookworkshop volledig ingericht worden naar persoonlijke voorkeur en naar eigen smaak  of aangepaste receptuur ingericht worden. Een mooi voorbeeld daarvan is sportvoeding.