+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

kookworkshops

verzorgd door The Native Chef

De kookworkshop met de The Native Chef is een leerzame smaakbeleving! De kookworkshop van The Native Chef gaan verder dan alleen wortels hakken en aardappelen schillen. Samen koken kan ook meer dan alleen gezellig zijn. Geniet van goede gesprekken en bereid gezamenlijk een maaltijd met meerdere personen. Tijdens deze kookworkshop leer je direct op een uniek wijze koken.

"smaak is meer dan alleen een beleving"
Kookworkshop Healthy Cooking met The Native Chef op locatie

Kookworkshop healthy cooking

Na een heldere en duidelijke instructie van The Native Chef werk je met de beste seizoen- en lokale producten. Op locatie in de boshut van The Native Chef, of in je eigen achtertuin bereid je met The Native chef de lekkerste menu’s tijdens een culinaire kookworkshop. Tijdens de kookworkshop zal The Native chef jullie voldoende begeleiden naar een heerlijke gezonde en gevarieerde maaltijd. Het leuke aan deze kookworkshop is dat de gerechten ook thuis bereid kunnen worden.

Kookworkshop wild

Het hele jaar door is wild te verkrijgen en The Native Chef legt je graag uit tijdens de kookworkshop hoe wild het beste bereid kan worden. Weet jij welke groente je kan combineren met gans? Heb je er al over nagedacht hoe jij een stuk wild van shot tot bord kan bereiden en serveren? Tijdens de Wild kookworkshop leer je wanneer welk stuk wild per seizoen genuttigd kan worden. Ook legt de The Native Chef het verhaal over Wild eten uit. De kookworkshop is te volgen van jong tot oud en kan gecombineerd worden met een drankarrangement of een wijn en bier proeverij.

The Native chef Catering frisdrank arrangement
Kookworkshop Cowboy Cooking

Kookworkshop cowboy cooking

Verplaats je in de kookkunsten van een echte Texas Ranger met een Dutch Oven.

Een kooktechniek dat jaren geleden werd toegepast door de cowboys, leert je hoe je een stoer een voedzaam gerecht kan bereiden. Kom erachter hoe de cooking skills van een cowboy is en geniet van een beleving die je met je collega’s, familie of vrienden beleeft.

Kookworkshop grillen

De kunst van grillen is dat je uiteindelijk elk gerecht op de grill makkelijk en simpel kan bereiden.  Een volwaardige maaltijd en heerlijke geuren verrijken je maaltijd. Tijdens de workshops grillen leer je experimenteren met de meest verrassende ingredienten en serveer je aan het eind van de workshop  een heerlijke maaltijd.

kookworkshop grillen the native chef
jouw restaurant in huis

Aankomende evenementen

Kookworkshop locatie

Onze locatie staat aan de rand van een bosrijke omgeving en beschikt over gratis parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening. Aan de achterzijde van het boshut hebben we een ruime plek voor een gezellig kampvuur.

kookworkshop op maat

Kookworkshop op maat

Wil je graag in je eigen achtertuin of op een gekozen locatie een kookworkshop van The Native Chef? Met familie en vrienden tijdens een reünie, jubileum of een bruiloft. De kookworkshop is volledig op maat af te stemmen. Zelf voor de allerkleinsten is de kookworkshop toegankelijk. Wat je wens ook is, The Native Chef brengt met zijn kookworkshop een smaakbeleving op maat.