+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

Kookworkshop op maat

Een kookworkshop voor een echte smaakbeleving

Na een duidelijke instructie van The Native Chef werk je met de beste seizoen- en lokale producten. Op locatie in de boshut, of in je eigen achtertuin bereid je met The Native chef de lekkerste menu’s tijdens een culinaire kookworkshop. Tijdens de kookworkshop zal The Native chef jullie voldoende begeleiden naar een heerlijke maaltijd.

Tijdens de kookworkshop is het mogelijk om gebruik te maken van een van onze dranken-assortiment of een smaakvolle bier en wijn proeverij te ervaren.
The Native Chef beschikt over diverse kooktechnieken die jouw gerecht tot een smaakbeleving weet te brengen. Stel je voor dat de mannen hun gerecht staan te grillen boven een bbq en de kids worden geinstrueerd om op een identieke wijze wafels te maken met gietijzeren wafelijzers.

De kookworkshop is er dus voor het hele gezin. De kookworkshop die je met het hele gezin kan volgen. Het menu wordt helemaal naar wens ingevuld of durf jij je te laten verrassen door een echt wild kookworkshop?
Of je nu in Amsterdam, Groningen, Arnhem of in Deventer woont. De kookworkshop van The Native chef boek je op locatie in je eigen achtertuin. Wil je liever verrast worden door een unieke locatie aan de rand van het bos. Kom dan naar onze “boshut” Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

The Native Chef biedt kookworkshops aan iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe smaken willen ontdekken. Gezelligheid en tijd met elkaar is belangrijk en dat weet The Native Chef. Tijdens de kookworkshop breng je tijd met elkaar door.

De kookworkshops van The Native Chef is geschikt voor:

Groepen vanaf 10 personen.
Streek- en seizoensproducten
Jong en oud
Feesten en Partijen
Bruiloften
Bedrijven
Particulieren

Tijdens de kookworkshop in onze boshut kunt u gebruik maken van:

Gratis parkeren 

Sanitaire voorzieningen
Kampvuur
Frisse boslucht
Groepen tot max. 30 personen