Catering

Catering

Aan huis, op kantoor of op locatie bezorgd. Zowel op locatie als thuis. The Native Chef voorziet catering op elke locatie. The Native Chef bezorgd door heel Nederland. Wil jij gebruik maken van onze catering mogelijkheden? Dat is al mogelijk vanaf €5,95 p.p.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Live Cooking

Koken op locatie. Smakelijker kan het niet worden. De geur, de kleuren, de smaak en de creatie geven een culinair feestje tijdens de opening van een bedrijf of tijdens het vieren van een jubileum.

Met een unieke beleving en bijzondere verhalen maakt The Native Chef de lekkerste gerechten. The Native Chef kent zijn producten en weet waar ze vandaan komen. Je ontvangt niet alleen een bijzondere smaakbeleving, maar ook een verhaal.

 
 

Native kerst

De kerst komt eraan. Terwijl we allemaal druk zijn met de voorbereiding, is het diner toch wel het allerbelangrijkste. 

Kies ervoor om je diner thuis te laten bezorgen. Wil je dit jaar jouw gerecht thuisbezorgd krijgen, zonder drukte in je eigen keuken. Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wegens voorbereidingen en drukte is het aanvragen en reserveren tijdig gewenst. Wees er snel bij en reserveer jouw gerecht tijdens de feestdagen.