+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

Catering

Catering

Aan huis, op kantoor of op locatie bezorgd. Zowel op locatie als thuis. The Native Chef voorziet catering op elke locatie. The Native Chef bezorgd door heel Nederland. Wil jij gebruik maken van onze catering mogelijkheden? Dat is al mogelijk vanaf €5,95 p.p.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Live Cooking

Koken op locatie. Smakelijker kan het niet worden. De geur, de kleuren, de smaak en de creatie geven een culinair feestje tijdens de opening van een bedrijf of tijdens het vieren van een jubileum.

Met een unieke beleving en bijzondere verhalen maakt The Native Chef de lekkerste gerechten. The Native Chef kent zijn producten en weet waar ze vandaan komen. Je ontvangt niet alleen een bijzondere smaakbeleving, maar ook een verhaal.

 
 

Chef aan huis

We hebben het al druk genoeg. Een avond gezellig dineren met familie, vrienden of kennissen zonder dat je zelf moet koken. Klinkt smakelijk!

Geen gedoe met afwas, boodschappen, servies, drankjes en aankleding. The Native Chef komt bij jou thuis een heerlijk, zelf uitgekozen gerecht bereiden. Geniet van natuurlijke smaken met verhalen uit de omgeving, gewoon in je eigen huis. Het wordt een beleving aan tafel met de gerechten van The Native Chef.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.