+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

The Native Chef

Dennis, The Native Chef

Gefascineerd door de natuur, geïnspireerd door de mens. Eerlijk eten, samen met alles wat de omgeving biedt. Met z’n allen een maaltijd nuttigen, lege borden, volle magen en een tevreden lach! Daar ga ik voor, samen met de natuur.

Mijn visie is dat we bewuster worden van wat de natuur ons aan voeding biedt. Natuurlijk eten zoals smaken echt bedoeld zijn. Smaakcreaties ontdekken waarvan je smaakpapillen gaan stuiteren. Alles is terug te vinden in onze natuur.

Mijn missie is duurzaam omgaan met dieren, flora en fauna. Zo min mogelijk verspilling en zo veel mogelijk lokaal houden. Met regelmaat bezoek ik bijzondere moestuintjes, ga ik op bezoek bij een boer of op pad met een jager. Zodat ik zeker weet, dat duurzaamheid heel dichtbij kan blijven.

Wil jij op de hoogte blijven van The Native Chef wanneer er een nieuwe kookworkshop is? Meld je dan nu aan en wij laten je gauw weten wanneer je kan aanschuiven.