+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

Wijnproeverij

Geniet met familie, collega en/of vrienden van een inspirerende wijnproeverij. Proef en beleef diverse smaken, van over de hele wereld tijdens een online wijnproeverij. De wijnproeverij wordt aangeboden in combinatie met diverse kazen, charcuterie, nootjes en brood. Voor elke smaakgenieter een beleving. Heb je wensen of voorkeuren? Ook daarvoor is een smaakbeleving tijdens een wijnproeverij mogelijk. 

Heb je weleens gedacht aan een wijnproeverij op locatie? Geniet nog intenser van heerlijk en rijke smaken die worden beïnvloed door je omgeving. Benieuwd naar jouw smaaksensatie met familie, collega’s of vrienden? Dan dan contact met ons op voor jouw wijnproeverij. 

Wijnpakketten

Train jezelf tot een ware wijnkenner en beleef online de wijnproeverij van The Native chef. De wijnproeverij is al beschikbaar vanaf € 29,95. Laat ons weten welk thema je aanspreekt en The Native chef stelt een wijnpakket geheel voor je samen.

Naast het wijnpakket dat je ontvangt is er ook een bijpassende borrelplank beschikbaar. Al vanaf € 9,95 heb je een passende borrelplank, waardoor jouw smaak papillen verrast zullen worden tijdens de online wijnproever.

 

 
 
Frankrijk
glas dat gevuld wordt met rode wijn en passende hapjes en drankjes die aansluiten op de smaak.
Italië
Spanje
Chili
twee glazen gevuld met witte wijn van the native chef
Duitsland
gezellig samen proosten met een wijntje op een zonnige dag
Sparkling ladies