+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

Vier de lente

Het is tijd voor de lente.

Vogeltjes fluiten, planten en bloemen komen in bloei, de temperatuur stijgt langzaam aan. We gaan onze huizen poetsen en de tuin zomerklaas maken. Voor de mannen onder ons is het ook de tijd om de BBQ alvast van een goede poetsbeurt te voorzien. In de lente kan het weer zeker aangenaam zijn, waardoor we maaltijden heerlijk in de buitenlucht kunnen grillen.

Inspiratie door The Native Chef

Laat je inspireren door The Native Chef die dit seizoen de lente viert met heerlijke gerechten. Nu de tijd is om de stoof- en stamppotten te vergeten gaan we over naar de lekkerste gerechten van het voorjaar. Als je naar buiten kijkt zie je al dat de asperges uit de grond schieten en we hoeven niet lang meer te wachten totdat de asperge gerechten smaakvol op onze borden ligt. Daarnaast zijn er nog veel meer groenten die heel aansluiten bij de heerlijke seizoen. De lente.

Vergeten groeten

Wij vieren de lente in ieder geval met een paar bijzondere vergeten groenten uit de zee. In de lente denk je niet gauw aan zeekraal of lamsoren. Twee unieke groen soorten uit de zee en vol van smaak, daarbij ook nog eens helemaal passen in het seizoen de lente. De zeekraal is bij uitstek heerlijk in een salade met sperziebonen en een rode ui. Ooit gedacht aan radijs? Combineer de zachte bittere smaak met lamsoren, een stukje gegrilde coquilles en een frisse mousserende wijn. Gerechten om nu al zin in de zomer te krijgen. Want laten we eerlijk zijn, de zomer is in aantocht en dat gaan we de komende weken proeven.

De Native Chef viert dit jaar ook de lente uitbundig met eigen samengestelde gerechten. Vol van smaak en vol met natuurlijke ingrediënten die je makkelijk thuis kan bereiden. Ook zal elk gerecht een passende wijn voorgesteld krijgen. Wees vrij om zelf ook te experimenteren met wijnen en beleef je eigen smaak creatie thuis.

Heb je zelf ideeën of een uniek gerecht dat jij graag wilt inbrengen, benoemen, of een ingrediënt waar jij helemaal blij van wordt. Laat het ons weten. De Native chef is bekend om zijn smaak creaties en neemt graag nieuwe smaken op in een van zijn gerechten. Hoe? eigenlijk heel simpel. Stuur een mail naar info@thenativechef, met als onderwerp; nieuwe smaken. Nemen we jouw voorstel op in een van onze recepten, dan laten wij dit natuurlijk weten. Zo ben jij ook een onderdeel van The Native Chef.

Voor nu, Vier de lente en geniet van alle smaken en wordt net als Dennis, wild van eten.

Smakelijk.