+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

Trouwen

De trouwreceptie.

Een trouwreceptie, wat houdt dat eigenlijk in? De receptie begint vaak na het ja-woord. Het moment om even de bruid en de bruidegom te feliciteren onder het genot van een drankje, taart en vooral een goede sfeer. Vaak zijn dit ook de momenten dat er wordt gekozen om de trouwfotograaf aan het werk te zetten. Na het handjes schudden en de familiere fotoshoot wordt er vaak gekozen door de bruid en de bruidegom om elders de foto-shoot voor te zetten. Een receptie vraagt dan dus om een klein feestje of tijdelijk vermaak. Hiervoor heb je natuurlijk verschillende invullingen. De trouwreceptie kan voorafgaand van het diner plaatsvinden of evt. je afsluiting van de dag zijn. Er zijn twee momenten op een dag die je kan invullen met beleving.

1. kort na het ja woord,
2. tijdens het grote feest natuurlijk.

Hoelang duur een trouwreceptie?

Hoeveel tijd je aan een receptie wilt besteden, is natuurlijk geheel aan jullie om te beslissen. Vanuit de ervaring vraagt een receptie ongeveer twee uur van je tijd. Voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Tijdens deze gelegenheid brengt de The Native Chef een live cooking sessie met kleine gerechtjes. Ook wordt er aan de komst van de kinderen gedacht. Zodat ook zij kunnen genieten van puur en natuurlijk eten. Terwijl de foto’s worden gemaakt, brengt The Native Chef een beleving van Smaak!

Inmiddels hebben we al verteld dat een receptie tijd kost. Met The Native Chef is jouw trouwreceptie niet meer oubollig en saai! The Native Chef zorgt ervoor dat jouw trouwreceptie een leuke en unieke invulling op deze dag krijgt.

 

De trouwreceptie , net even anders.

Of je nu trouwt in de stijl van Asterix en Obelix, of je kiest voor een snelle finger-food selectie. The Native chef maakt met jullie de receptie een invulling die bij jullie blijft.

Een Tapas argument, midden in het bos, een Donut Wall van pure ingrediënten of een Oester-workshop. The Native Chef brengt met beleving en pure smaken een verrijking op jullie dag! Uiteraard zijn onze argumenten aan te vullen met passende wijnen, bieren en non-alcoholisch dranken dat voor een sprankeling en een smaakbeleving zorgt
De kosten van een receptie.
Trouwen is kostbaar en als je erover nadenkt is de dag van je leven of heel veel waard. De kosten van jouw receptie heb je helemaal in de hand. Om je een realistisch beeld te geven, kom je al gauw op €15,- per gast. Afhankelijk van jouw wensen maken wij een gepersonaliseerde offerte. Deze bespreken we met jullie samen.
Klik hier om direct jouw offerte op te vragen.