+31 (0)6 34 93 43 16 | info@thenativechef.nl

Kookworkshop met The Native Chef

kookworkshop op maat

Kookworkshop op maat

Wil je graag aan huis of in je eigen achtertuin of spreekt op een gekozen locatie een kookworkshop van The Native Chef je aan? Met familie en vrienden tijdens een reünie, jubileum of op jouw bruiloft. De kookworkshop is volledig op maat en naar eigen wens af te stemmen. Zelf voor de allerkleinsten is de kookworkshop van The Native Chef toegankelijk. Wat je wens ook is, The Native Chef brengt met zijn kookworkshop een smaakbeleving op elke gewenste locatie.

Unieke kookworkshop op maat

In de basis kan je jij aangeven waar je voorkeur van gerechten naar uit gaan. Wij verassen u graag met de mogelijkheden van invulling. De kookworkshop wordt zodanig ingericht dat dieetwensen en allergieën toegankelijk zijn. Als een extra aanvulling op de kookworkshop op maat is het mogelijk om gebruik te maken van onze dranken arrangementen of zelf een bier en wijn proeverij op locatie.

Wanneer u een kookworkshop bij The Native Chef volgt, kookt u onder begeleiding van een ervaren Native chef op locatie of bij The Native Chef, in de boshut. The Native Chef werkt altijd met verrassende seizoensgebonden en lokale producten van smaakvolle kwaliteit. In de boshut of op locatie bereidt u samen een prachtig menu terwijl u geniet u voorziet van een verfrissend drankje.

Kookworkshop met The Native Chef

Kijk je uit naar een leerzame middag vol nieuwe smaakmogelijkheden of wilt u meer informatie over een van onze kookworkshop op een geheel eigen locatie, of in onze boshut? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken of vul het contact formulier in. Wij helpen je graag een smaakvolle beleving samen te stellen met een kookworkshop op maat.

Nieuwsgiering naar een kookworkshop op maat?