Bohemian style

Bohemian, A Native Style

Een bruiloft in Bohemien stijl is natuurlijk vandaag de dag hartstikke hip. Weg met een bruiloften vol geschreven en etiquette, maar een bruiloft vol vrijheid en een ontspannen sfeer! Hoe fijn is dat. De dag van je leven in volledige Boho Vibes.

Ga je volledig back to nature tijdens de dag van je leven, zonder teveel moeten. Dan is de bohemien wedding helemaal voor jullie op het lijf geschreven. In een setting, volledig ingericht met tenten onder de blauwe hemel de dag van je leven vieren. The Native Chef is een fantastische aanvulling op jullie Bohemien Wedding.

Back to Nature
Deze uitspraak hoort volledig bij een Bohemien Wedding. The Native Chef is een groot fan als het gaat om Back to Nature. niet voor niets noemt, Dennis zich The Native Chef. Werken met voedsel puur uit de natuur en dat op jouw Bohemien Wedding! Beter kan je het niet vinden.

Geniet
Nog een voordeel van Bohemien Wedding is dat je optimaal kan genieten van de rust, de ruimte en de gasten om je heen. Er hoeft niet gehaast te worden, want tijdens je bohemien wedding draait het om rust en gezelligheid. Zo kan The Native Chef jouw avond volledig voorzien van een maaltijd en aansluitend hapjes, die jouw avond zo relaxt mogelijk maakt. Een trouwdag om niet te kunnen vergeten.

Kampvuur
The Native Chef beschikt over een grote vuurschaal waar je eind van de avond nog gebruik van kan maken. Ook tijdens het kampvuur is het mogelijk om je gasten optimaal te laten bedienen door The Native Chef.

Speciale wensen of bijzonderheden?
Wij houden rekening met Vegetariërs, Veganisten en allergieën. Wij horen dan ook graag waar wij rekening mee moeten houden. Zo worden alle gerechten voor bijvoorbeeld een gluten of noten allergie apart bereid.