Feestje?

Er zijn tallozen mogelijkheden te noemen dat wel vraag om een feestje. Jammer genoeg ben je vaak druk met gastheer spelen dan dat je werkelijk geniet van jouw feest. The Native Chef, maakt samen met zijn Native Crew een dag om niet te vergeten en jij kan genieten van het feest. Je hoeft je niet druk te maken om de verwelkoming, wij verwelkomen elke gast op jouw feest, zodat jij optimaal kan genieten van jouw dag.

Afstuderen

Ga jij afstuderen op het MBO, HBO of misschien zelfs wel op de Universiteit? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje. The Native Chef, komt op locatie jouw feest helemaal voorzien van een echte BBQ. Je kan zelfs in overleg met The Native Chef voor een heuse Grill-Party gaan. Tijdens deze Grill Party kan je bijvoorbeeld de lekkerste hamburgers grillen of de grootste spareribs. Dat allemaal in combinatie met passende dranken die jouw feest helemaal af maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel The Native Chef of stuur ons een mailtje via het contactformulier. Dan gaan wij met jou er een onvergetelijk feest van maken.

Buurtfeest

Ken je dat, in de zomer met je hele buurt genieten van een moment om weer even met elkaar in gesprek te komen en te vragen hoe het met je gaat. Tijdens de burendag verzorgen wij op locatie, met onze buitenkeuken een heerlijke lunch of diverse gerechten. Live Cooking bij jou in de straat geheel verzorgd door The Native Chef. Benieuwd naar welke mogelijkheden voor jouw buurt er zijn? Neem contact met ons op en we bespreken graag met je de mogelijkheden. Je kan ook ons contactformulier invullen, dan bellen we je binnen 2 werkdagen terug.

Een geheel verzorgde catering voor de burendag is geheel aan te passen. Een BBQ is natuurlijk heel leuk en gezellig. Ooit wel eens gedacht aan een volledig verzorgde XXL Tapas-plank voor de hele buurt. Kinderen geen enkel probleem. Ook aan kinderen wordt gedacht. Zij kunnen onder begeleiding van de The Native Chef broodjes bakken boven de vuurschaal, of een eigen Hollandse Wafels met authentieke ijzers maken. Daar boven op zijn diverse toppings mogelijk. Benieuwd naar deze invulling? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wij houden rekening met veganisten, vegetariërs en allergieën.

Nieuwe woning

Gefeliciteerd, de woning is helemaal klaar en het feest kan beginnen! Een housewarming voor al je vrienden en familie. Genieten van een hapje en een drankje terwijl jij met alle rust je nieuwe woning kan presenteren. Of wat dacht je van een geheel verzorgde BBQ in je nieuwe tuin, om het feest in de open lucht plaatst te laten vinden. De The Native Chef komt bij jou thuis live koken en verteld elke gast over de lekkerste hapjes en drankjes, terwijl ze daarna jouw nieuwe woning kunnen bekijken.
Terwijl jij je nieuwe woning laat zien, voorziet The native Chef al jouw vrienden en familie van een aansluitend hapje en drankje. De mogelijkheden zijn te variëren van simpele hapjes tot een compleet arrangement. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden. Bel met ons voor meer informatie of laat je gegevens achter via jouw contact formulier.

Zin in een tuinfeestje?

Ken je dat, het weer is goed en in het voorjaar, de zomer, de herfst en zelfs in de winter is het mogelijk een heuse tuinfeest te organiseren. Muziekje, drankjes en een heerlijk buffet staat voor u klaar. Een enorme vuurschaal biedt de mogelijkheid aan kinderen om hun eigen wafels te bereiden en deze te decoreren met pure en natuurlijke ingrediënten.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een geslaagd tuinfeest

Native BBQ
Buffet
Lunch
Native Tapas
Native Tapas plateaus
Salades
Arrangementen
Varkens aan een authentiek spit

Combinaties zijn mogelijk, bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.